Website logo ตามประกาศคณะกรรมการอำนวยการเลือกตั้งกรรมการสภาคณาจารย์และข้าราชการเรื่องการรับสมัครและการเลือกตั้งกรรมการสภาคณาจารย์และข้าราชการลงวันที่ 1 มีนาคม 2560 กำหนดให้มีการรับสมัคร ตั้งแต่วันที่ 7-17 มีนาคม 2560 บัดนี้การรับสมัครได้ครบกำหนดแล้ว จึงขอประกาศรายชื่อและหมายเลยประจำตัวผู้สมัครดังรายละเอียดในเอกสารแนบท้ายประกาศนี้ (คลิกดูรายชื่อและหมายเลขผู้สมัคร) | Rajamangala University of Technology Lanna

Publish : Tuesday 21 March 2017 By Naritsara Sakulson จำนวนผู้เข้าชม 568 คน

List of Candidates for the Faculty Council

According to the Announcement of the Election Commission, the faculty members and civil servants regarding the recruitment and election of members of the faculty members and government officials, dated March 1, 2017, From March 7-17, 2560, admission is now due. The list and the name of the applicant are listed in the attached appendix. (Click on the list and candidate number)